אודות השף נתי אלבז

היי, שמי נתי אלבז

גדלתי בעמק יזרעאל, בתור ילד מי שמכיר יודע שאין שם יותר מידי תעסוקה,
בטח לא גירויים מעניינים, דבר שהוביל אותי להרבה עזרה בבית בעיקר לאמא, במטבח.

החיים בעמק מלווים בהמון שטחים ירוקים מסביב, אדמה, פריחה ובעיקר ריחות התבשילים
של אימי שהיו מלווים אותנו בכל ימות השבוע אך בעיקר בשישי בצהריים לקראת ערב שבת.

מגיל קטן הייתי אמון על שריפת החצילים, הפלפלים, ניקוי הארטישוקים וניקוי הדגים
שאבא שלי ז"ל דאג להביא בכל שישי לקראת ארוחת השבת.

אני זוכר שתמיד אהבתי את המטבח אבל מתוך אהבה גדולה לאימי,
לא ידעתי עד כמה אתאהב בעולם הזה במהלך שנותיי המתבגרים יותר.

הצעד הראשון במטבח מקצועי

אחרי השירות הצבאי שלי ולאחר שמיציתי מגורים
בניו יורק עם חברים, חזרתי לארץ במטרה ללמוד מקצוע.

במקביל ועל מנת לחסוך כסף החלטתי לעבוד במטבח
במסעדה ביתית וחמימה בהרצליה, מסעדת "טאבולה",

אין ספק ששם התחיל הקשר האמיתי שלי למטבח שרק הלך והתעצם עם השנים.

כשהבנתי שמצאתי את שאהבה נפשי, החלטתי לעזוב ל"עיר הגדולה" תל אביב,
כדי ללמוד מהטובים ביותר, להתפתח ולמצוא את ייעודי וכך היה.

מרפאל ועד קיוטו

האדם הראשון שפתח בפניי את הדלת הוא השף הגאון רפי כהן.
עבדתי אצלו כטבח צעיר במסעדת "רפאל" שם למדתי טכניקות בישול שעד היום מלוות אותי.

משם המשכתי למסעדת "סושיאל קלאב" שם הכרתי את השף מיכאל גרטובסקי
שהיה עבורי מורה דרך, התחלתי כטבח פס ומהר מאוד קודמתי
להיות יד ימינו, השף התפעולי של סושיאל.

בהמשך ניהלתי את המטבח של ה"גסטרו פאב" ולאחר מכן חברתי לשף מיכאל
כדי לסייע לו בפתיחה של מסעדת "ביסטרו מיכאל" במושב לימן.

בשנים האחרונות הייתי השף של מסעדת "קיוטו" בהרצליה פיתוח,
שם התמקצעתי בטעמים חדשים, בטכניקות שונות ובעולם שלם, העולם האסיאתי.

הקמת קייטרינג שף פרטי

לאחר לימודים בארץ לתעודת שף סוג 5 ולאחר 12 שנה במטבחים שונים
ומגוונים, ביסטרו, איטלקי ואסיאתי, יחד עם הטכניקות, הטעמים והידע הרחב שרכשתי
החלטתי להקים את הקייטרינג לאירועים שלי – קייטרינג שף נתי
כדי להגשים את עצמי, את האני מאמין שלי ולגעת באופן אישי בכל לקוח.

יחד עם המוצרים הנהדרים של הספקים המקומיים, חומרי הגלם הטריים, אצור יחד
איתכם תפריט ייחודי שיעניק לכם חוויה שלמה לכל אורך הדרך.

שלכם,
שף נתי

Call Now Button
מעבר לוואטסאפ
היי,
איך אפשר לעזור?