אסאדו מפורק בקרואסון - מתכון (4 סועדים)
מצרכים
מצרכים לאסאדו המפורק
1/2 קג נתח אסאדו לא שמן מדי עם העצם
1 בצל לבן מקולף חתוך לרבעים
2 שיני שום
3-4 עלי דפנה
1 מקל סלרי
2 כפות שמן זית
1 כף מלח
1 כפית
פלפל שחור
1 ליטר מים

אהבתם? שתפו לחברים
שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב telegram
אופן ההכנה
- מחממים סיר על אש גבוהה וצורבים היטב את הנתח על הצד של הבשר והשומן.
- מוסיפים את שאר המרכיבים לסיר, מכסים בליטר מים ומביאים לרתיחה.
- ברגע שרתח מנמיכים את האש ומכסים בנייר אפייה ובמכסה של הסיר למשך 3-4 שעות (כמה שיותר הבשר יוצא יותר רך).
- לאחר 4 שעות מוציאים את הנתח מהסיר ומקררים מעט (לא במקרר).
- מפרקים בידיים לשערות ומוסיפים גם קצת מהשומן של האסאדו.
- לבסוף, קונים קרואסון חמאה ומכינים כל מיונז שבא לכם כגון:מיונז שום, מיונז חריף וכו'..
- מורחים בקרואסון וממלאים בבשר עם קצת עלי רוקט ושיהיה בתיאבון!

שף נתי אלבז
לאחר 13 שנה במטבחים שונים ומגוונים - אסיאתי, ביסטרו, איטלקי, יחד עם הטעמים והטכניקות שלמדתי החלטתי להקים את הקייטרינג לאירועים כדי להגשים את עצמי, את האני מאמין שלי ולגעת באופן אישי בכל לקוח.