אסאדו מפורק בקרואסון - מתכון (4 סועדים)
מצרכים
מצרכים לאסאדו המפורק
1/2 קג נתח אסאדו לא שמן מדי עם העצם
1 בצל לבן מקולף חתוך לרבעים
2 שיני שום
3-4 עלי דפנה
1 מקל סלרי
2 כפות שמן זית
1 כף מלח
1 כפית
פלפל שחור
1 ליטר מים

אהבתם? שתפו לחברים
שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב telegram
אופן ההכנה
- מחממים סיר על אש גבוהה וצורבים היטב את הנתח על הצד של הבשר והשומן.
- מוסיפים את שאר המרכיבים לסיר, מכסים בליטר מים ומביאים לרתיחה.
- ברגע שרתח מנמיכים את האש ומכסים בנייר אפייה ובמכסה של הסיר למשך 3-4 שעות (כמה שיותר הבשר יוצא יותר רך).
- לאחר 4 שעות מוציאים את הנתח מהסיר ומקררים מעט (לא במקרר).
- מפרקים בידיים לשערות ומוסיפים גם קצת מהשומן של האסאדו.
- לבסוף, קונים קרואסון חמאה ומכינים כל מיונז שבא לכם כגון:מיונז שום, מיונז חריף וכו'..
- מורחים בקרואסון וממלאים בבשר עם קצת עלי רוקט ושיהיה בתיאבון!

שף נתי אלבז
לאחר 13 שנה במטבחים שונים ומגוונים - אסיאתי, ביסטרו, איטלקי, יחד עם הטעמים והטכניקות שלמדתי החלטתי להקים את הקייטרינג לאירועים כדי להגשים את עצמי, את האני מאמין שלי ולגעת באופן אישי בכל לקוח.
מעוניינים לדבר עם השף? השאירו טלפון ונתקשר
או לחילופין ניתן ליצור קשר גם ברשתות החברתיות (פייסבוק ואינסטגרם) או במספר טלפון – 054-2141183