אסאדו מפורק בקרואסון - מתכון (4 סועדים)

מצרכים

מצרכים לאסאדו המפורק

1/2 קג נתח אסאדו לא שמן מדי עם העצם
1 בצל לבן מקולף חתוך לרבעים
2 שיני שום
3-4 עלי דפנה
1 מקל סלרי
2 כפות שמן זית
1 כף מלח
1 כפית
פלפל שחור
1 ליטר מים

קרואסון אסאדו מפורק

אהבתם? שתפו לחברים

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב telegram

אופן ההכנה

  • מחממים סיר על אש גבוהה וצורבים היטב את הנתח על הצד של הבשר והשומן.
  • מוסיפים את שאר המרכיבים לסיר, מכסים בליטר מים ומביאים לרתיחה.
  • ברגע שרתח מנמיכים את האש ומכסים בנייר אפייה ובמכסה של הסיר למשך 3-4 שעות (כמה שיותר הבשר יוצא יותר רך).
  • לאחר 4 שעות מוציאים את הנתח מהסיר ומקררים מעט (לא במקרר).
  • מפרקים בידיים לשערות ומוסיפים גם קצת מהשומן של האסאדו.
  • לבסוף, קונים קרואסון חמאה ומכינים כל מיונז שבא לכם כגון:מיונז שום, מיונז חריף וכו'..
  • מורחים בקרואסון וממלאים בבשר עם קצת עלי רוקט ושיהיה בתיאבון!

פוסטים שנצפו לאחרונה

מתכונים נוספים

Call Now Button
מעבר לוואטסאפ
היי,
איך אפשר לעזור?