מתכון - דג מרוקאי חריף

מצרכים - דג מרוקאי חריף

4 פילטים של דג מושט (או כל דג אחר שבא לכם)
3 תפוחי אדמה לבנים
3 גזרים
5 שיני שום קלופות
2 פלפל ירוק חריף
1 כוס גרגירי חומוס (שהושרה במים לילה במקרר)
1/2 צרור כוסברה שטופה
1 כוס שמן זית
1 כפית פפריקה חריפה
2 כפיות פפריקה מתוקה
1/2 כפית פלפל שחור
3 כפיות מלח
1/2 כפית כמון
1/4 כפית כורכום

מתכון לדג מרוקאי חריף
מעוניינים לדבר עם השף? השאירו טלפון ונתקשר

או לחילופין ניתן ליצור קשר גם ברשתות החברתיות (פייסבוק ואינסטגרם) או במספר טלפון – 054-2141183

דג מרוקאי חריף - אופן ההכנה (4-5 סועדים)

  • מקלפים את תפו״א וחותכים בצורה של מטבעות (לא דקות מדי) ומסדרים בסיר רחב ושטוח.

  • מקלפים את הגזר וחותכים למטבעות ומוסיפים לסיר.

  • חותכים את הפלפלים החריפים גס ומוספים לסיר.

  • מוסיפים את השום והחומוס ומכסים במים את הירקות ומעלים לאש גבוהה עד לרתיחה.

  • בזמן הרתיחה מוסיפים את הדגים עם העור כלפי מעלה ומנמיכים את האש.

  • לאחר מכן, בקערה קטנה שופכים את כל התבלינים עם השמן ומערבבים היטב יחד עד שמקבלים רוטב סמיך.

  • עם כף ממשיכים לערבב ולהתחיל לפזר בסיר על הכל, מכסים חצי סיר ומבשלים למשך 25 דק'.

  • במהלך הבישול חשוב להרטיב את הדגים עם הרוטב בעזרת כף.

  • קוצצים את הכוסברה ומפזרים על כל הסיר ומבשלים עם כיסוי מלא לעוד 3 דק' ושיהיה בתיאבון!

אהבתם? שתפו לחברים

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב telegram

פוסטים שנצפו לאחרונה

Call Now Button
מעבר לוואטסאפ
היי,
איך אפשר לעזור?