פוקאצ'ה מתכון (6-8 יחידות)
מצרכים
1 ק״ג קמח לבן
610 מ״ל מים
10 גרם שמרים
60 גרם סוכר
15 גרם מלח
50 מל' שמן

מעוניינים לדבר עם השף? השאירו טלפון ונתקשר
או לחילופין ניתן ליצור קשר גם ברשתות החברתיות (פייסבוק ואינסטגרם) או במספר טלפון – 054-2141183
אופן הכנת הפוקאצ'ה
- מכניסים קמח, סוכר, שמרים, שמן ומים ללישה של 7 דק'
מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש עוד 5 דק' מעבירים לקערה משומנת היטב לטפיחה ראשונה. - אחריי הטפיחה הראשונה מוצאים את האוויר מהבצק תוך כדי לישה ידנית למשך 2 דק' ואז מחלקים לכדורים של 150 גרם ומתפיחים בשנית מכוסה במגבת למשך חצי שעה.
- הכדור תפח והכפיל את גודלו, זה הזמן לפתוח את הפוקאצ׳ה ולאפות בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות.
- אם אתם רוצים פוקאצ׳ה נקייה אז מוספים שמן זית ומלח גס ואופים למשך 6 דק'.
פוקאצ'ות מומלצות
1. פוקאצ'ה ארטישוק
ממרח שום אפוי ושאטה, ארטישוקים, מוצרלה ורוקט
(רוקט לפני הגשה)
2. פוקאצ'ה סיציליאנית
סלסה ורדה, עגבניות, זיתים, שום קונפי, מוצרלה ובזיליקום
(בזיליקום לפני הגשה)
אהבתם? שתפו לחברים
שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב telegram

שף נתי אלבז
לאחר 13 שנה במטבחים שונים ומגוונים - אסיאתי, ביסטרו, איטלקי, יחד עם הטעמים והטכניקות שלמדתי החלטתי להקים את הקייטרינג לאירועים כדי להגשים את עצמי, את האני מאמין שלי ולגעת באופן אישי בכל לקוח.