נאם קפאו - מתכון (4-5 סועדים)
מצרכים
חבילה אחת של דפי אורז
300 גרם בשר טחון פעמיים
1/4 ג’ינג’ר קצוץ
2 שיני שום כתושות
1 צילי אדום קצוץ
1 בצל קצוץ
5 עלי נענע קצוצים
5 עלי בזיליקום קצוצים

1/4 כוס סויה
2 כפות טריאקי
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור
1 כפית סוכר
1/2 כוס שמן זית
קערה גדולה עם מים להשריית דפי האורז.
מעוניינים לדבר עם השף? השאירו טלפון ונתקשר
או לחילופין ניתן ליצור קשר גם ברשתות החברתיות (פייסבוק ואינסטגרם) או במספר טלפון – 054-2141183
נאם קפאו - הכנה והגשה
- מחממים סיר עם השמן זית ומוסיפים את הגינגר, צ'ילי,
בצל, שום כתוש, נענע ובזיליקום. - מטגנים למשך 2 דק' ואז מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים יחד (כמו בולונז)
- ברגע שכל הבשר בושל מוסיפים את שאר המצרכים ומבשלים למשך 5 דק', מורידים מהאש ושמים בצד לקירור.
- גלגול הנאם – על משטח נקי פותחים מגבת (מומלץ לא סיבית) מניחים ליד את הקערת מים ודפי האורז ומתחילים.
את תבשיל הבקר מעבירים לקערה עם כף. - לוקחים דף אורז ומשרים בקערת מים למשך 1/2 דקה מוציאים ומניחים על המגבת.
- לוקחים כף מהתבשיל ומניחים קצת אחרי קצה הדף, מקפלים את הדף מהצדדים ומגלגלים תוך כדי מתיחה עדינה שלא יהיה הרבה אוויר.
- מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה ושיהיה בתיאבון.
מומלץ לאכול בליווי עלי חסה וקצת עשבי תבלין.
אהבתם? שתפו לחברים
שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב telegram

שף נתי אלבז
לאחר 13 שנה במטבחים שונים ומגוונים - אסיאתי, ביסטרו, איטלקי, יחד עם הטעמים והטכניקות שלמדתי החלטתי להקים את הקייטרינג לאירועים כדי להגשים את עצמי, את האני מאמין שלי ולגעת באופן אישי בכל לקוח.