נאם קפאו - מתכון (4-5 סועדים)

מצרכים

 

חבילה אחת של דפי אורז 
300 גרם בשר טחון פעמיים
1/4 ג’ינג’ר קצוץ
2 שיני שום כתושות
1 צילי אדום קצוץ
1 בצל קצוץ
5 עלי נענע קצוצים
5 עלי בזיליקום קצוצים

נאם קפאו

 

1/4 כוס סויה
2 כפות טריאקי
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור
1 כפית סוכר
1/2 כוס שמן זית
קערה גדולה עם מים להשריית דפי האורז.

מעוניינים לדבר עם השף? השאירו טלפון ונתקשר

או לחילופין ניתן ליצור קשר גם ברשתות החברתיות (פייסבוק ואינסטגרם) או במספר טלפון – 054-2141183

נאם קפאו - הכנה והגשה

  • מחממים סיר עם השמן זית ומוסיפים את הגינגר, צ'ילי,
    בצל, שום כתוש, נענע ובזיליקום.

  • מטגנים למשך 2 דק' ואז מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים יחד (כמו בולונז)

  • ברגע שכל הבשר בושל מוסיפים את שאר המצרכים ומבשלים למשך 5 דק', מורידים מהאש ושמים בצד לקירור.

  • גלגול הנאם – על משטח נקי פותחים מגבת (מומלץ לא סיבית) מניחים ליד את הקערת מים ודפי האורז ומתחילים.
    את תבשיל הבקר מעבירים לקערה עם כף.

  • לוקחים דף אורז ומשרים בקערת מים למשך 1/2 דקה מוציאים ומניחים על המגבת.

  • לוקחים כף מהתבשיל ומניחים קצת אחרי קצה הדף, מקפלים את הדף מהצדדים ומגלגלים תוך כדי מתיחה עדינה שלא יהיה הרבה אוויר.

  • מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה ושיהיה בתיאבון.
    מומלץ לאכול בליווי עלי חסה וקצת עשבי תבלין.

אהבתם? שתפו לחברים

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב telegram

פוסטים שנצפו לאחרונה

Call Now Button
מעבר לוואטסאפ
היי,
איך אפשר לעזור?